Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Дороги » Водій маршрутки у Запоріжжі проскочив на “червоне” світло: як відреагувала поліція

Водій маршрутки у Запоріжжі проскочив на “червоне” світло: як відреагувала поліція

Водій маршрутки у Запоріжжі проскочив на “червоне” світло: як відреагувала поліція

Фото: Патрульна поліція Запорізької області

У Запоріжжі містяни зафіксували на відео, як водій маршрутного таксі проїхав перехрестя на заборонений червоний сигнал світлофора. Інспектори поліції розшукали порушника та склали протокол.

Про це повідомили в Патрульній поліції Запорізької області.

Запоріжці зафіксували, що водій маршрутки проїхав перехрестя на “червоний” сигнал світлофора.

“Такі порушення неприпустимі на дорогах, адже можуть коштувати життя та здоров’я людей”, – зазначають в поліції.

Фото: Патрульна поліція Запорізької області

Поліцейські з відділу безпеки дорожнього руху розшукали порушника. На водія патрульні винесли постанову за ч. 2 ст. 122 (Проїзд на заборонний сигнал світлофора) КУпАП.

Фото: Патрульна поліція Запорізької області

“Вкотре звертаємось до водіїв громадського транспорту, памʼятайте, на вас лежить висока відповідальність за перевезення пасажирів. Будьте максимально уважні та обережні, неухильно дотримуйтеся правил дорожнього руху”, – нагадують в поліції.

Як писав раніше Inform.zp.ua, Вчора, 1 липня, в Дніпровському районі Запоріжжя водій Volkswagen Golf не пропустив водія Volkswagen Passat, коли рухався другорядною дорогою. Через це зіткнулися два авто. Постраждалих немає.