Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » На Запоріжжі росіяни скинули дрон поблизу житлового будинку: загинув чоловік

На Запоріжжі росіяни скинули дрон поблизу житлового будинку: загинув чоловік

На Запоріжжі росіяни скинули дрон поблизу житлового будинку: загинув чоловік

Фотоілюстрація/Фотоиллюстрация

Сьогодні, 3 липня, російські окупаційні війська знову здійснили атаку на населені пункти Запорізької області. Внаслідок ворожої атаки загинув чоловік.

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

У селі Новопавлівка Пологівського району росіяни скинули дрон поблизу одного з житлових будинків. Внаслідок цього загинув 36-річний чоловік, який отримав смертельні травми на місці події.

Масштабні атаки на Запорізьку область

За минулу добу окупанти здійснили 386 ударів по Запорізькій області. Під ворожим вогнем перебували вісім населених пунктів:

  • Ворог завдав авіаційного удару по Малинівці.
  • 195 БпЛА різної модифікації були спрямовані на Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку та Новоандріївку.
  • 10 обстрілів РСЗВ накрили Малу Токмачку, Роботине, Малинівку, Новоандріївку.
  • 180 артобстрілів завдано по території Гуляйполя, Оріхова, Малої Токмачки, Новоандріївки, Роботиного, Левадного, Малинівки та Степногірська.

Наслідки атак

Надійшло 14 повідомлень про руйнування житла.

Сьогодні, 3 липня, близько 9:00 мешканці Запоріжжя чули вибух. Пізніше в.о. міського голови Регіна Харченко повідомила на своєму телеграм-каналі, що вибух стався за межами міста.