Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Жителя Запоріжжя, який збирався перепливти Тису, затримали на Закарпатті (Фото, відео)

Жителя Запоріжжя, який збирався перепливти Тису, затримали на Закарпатті (Фото, відео)

Жителя Запоріжжя, який збирався перепливти Тису, затримали на Закарпатті (Фото, відео)

Чотири чоловіки збиралися перепливати річку Тису/Четыре человека собирались переплывать реку Тису.
Фото:ГНСУ
Фото:ДПСУ

Прикордонники Мукачівського загону затримали чотирьох чоловіків, які незаконно збиралися перепливати річку Тису. Серед них був мешканець Запоріжжя.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

Оперативники отримали інформацію про можливу протиправну діяльність. Реалізуючи цю інформацію, наряд з відділу прикордонної служби «Вилок» помітив невідомих осіб, які швидко рухались у бік державного кордону.

Чоловіки несли гумовий човен із рятувальними жилетами. Їх організатори завчасно заховали у хащах. За 350 метрів до кордону прикордонники зупинили порушників.

Затримані виявилися жителями Київщини, Запоріжжя, Кіровоградщини та Львівщини.

“Один із порушників так поспішав, що загубив кросівок”, – йдеться у повідомленні.

За намір незаконно перетнути кордон, вони віддали по 6 та 5 тисяч доларів.

Правову оцінку діям затриманих надаватиме суд.

Наразі оперативники встановлюють осіб, причетних до організації незаконної подорожі чоловіків.

Нагадаємо, правоохоронці затримали чоловіка, який підозрюється у вимаганні коштів у запорізького бізнесмена. На час досудового розслідування підозрюваний перебуває під вартою. Йому загрожує до семи років позбавлення волі. 

26 червня поліція затримала чоловіка за підозрою у вимаганні грошей. Житель Запорізької області 1985 року народження, позиціонуючи себе як “кримінальний авторитет”, пропонував “кришу” місцевому керівнику кредитної спілки. Після відмови фігурант почав погрожувати фізичною розправою та знищенням майна. Додатково чоловік вимагав “штрафні санкції” у сумі 10 тисяч доларів.