Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Де росіяни продовжують наступ в Запорізькій області (КАРТА)

Де росіяни продовжують наступ в Запорізькій області (КАРТА)

Де росіяни продовжують наступ в Запорізькій області (КАРТА)

Карта: ISW

На заході Запорізької області поблизу Роботино, Вербового і Щербаків росіяни проводили наступ, але підтверджених змін на лінії фронту не було.

Про це повідомляють аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

Російський військовий блогер заявив, що російські війська просунулися на 500 метрів в районі Щербаків і Нестерянки і захопили три українські позиції в цьому районі.

Повідомляється, що на запорізькому напрямку діють підрозділи російського спеціального підрозділу “Валькірія” (4-а військова база, 58-а загальновійськова армія [САА], Південний військовий округ.

Що відомо про ситуацію на Запорізькому напрямку:

Кілька безпілотників завдали ударів по об’єктах поблизу Запорізької атомної електростанції, поранивши працівників та спричинивши лісові пожежі. 

Неподалік міста Енергодар три удари безпілотників, влучили в одну з електричних підстанцій, поранивши вісьмох працівників. Один з них потребував медичної допомоги. Експерти МАГАТЕ, які перебувають на ЗАЕС, повідомили, що бачили густий дим і чули вибухи з боку розподільчого пристрою станції.

Росіяни намагаються залучати українських дітей, які перебувають на тимчасово окупованих територіях, до воєнізованої гри “зарніца”.