Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Екологія » Харченко відреагувала на сморід повітря в Комунарському районі Запоріжжя

Харченко відреагувала на сморід повітря в Комунарському районі Запоріжжя

Харченко відреагувала на сморід повітря в Комунарському районі Запоріжжя

Ілюстративне фото/Иллюстративное фото

У Запоріжжі в соцмережах містяни скаржилися на неприємний запах повітря в Комунарському районі переважно у вечірні або нічні години. Місцева влада звернулася із запитом до екологів.

На ситуацію відреагувала в.о. міського голови Запоріжжя Регіна Харченко.

“Міська влада знає про це та вживає заходів. Вже декілька разів групи мобільного моніторингу обстежували Комунарський район, але джерел забруднення на його території знайдено не було”, – зазначила вона.

Також Харченко додала, що фахівці Управління з питань екологічної безпеки Запорізької міської ради встановили, що вітер був з південно-західного та південного напрямку. Орієнтовно з плавневої частини, де через сильну спеку регулярно відбуваються пожежі.

Мешканці Запоріжжя та селищ у передмісті скаржилися на неприємний запах у соцмережах.

Управління з питань екологічної безпеки звернулося до Державної екологічної інспекції Південного округу з проханням виявити джерела забруднення повітря та припинити його.

Як писав раніше Inform.zp.ua, в Запоріжжі протягом минулого тижня проводили спостереження за забрудненням природного середовища. В повітрі виявили перевищення концентрації чотирьох домішок.