Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Екологія » Екологи пояснили, що може бути причиною смороду в повітрі Запоріжжя

Екологи пояснили, що може бути причиною смороду в повітрі Запоріжжя

Екологи пояснили, що може бути причиною смороду в повітрі Запоріжжя

Фото: Державна екологічна інспекція Південного округу

Після масових звернень запоріжців екологи провели інспекцію в Дніпровському та Комунарському районах, аби знайти можливі джерела забруднювачів повітря.

Про це повідомляють в пресслужбі Державної екологічної інспекції Південно округу.

Спеціалісти інспекції разом з представниками міської ради, прокуратури та поліції провели перевірку. Вони обстежили гаражні кооперативи, підприємство з виготовлення мебельної продукції, склад зберігання деревини, підприємство з виробництва та зберігання сумішей для бетону.

“За результатами виїзду, суб’єктів господарювання, діяльність яких призводить до погіршення якості атмосферного повітря не виявлено”, – зазначають в екоінспекції.

Також обстежили територію по вул. М. Ласточкіна та вул. Культурна у Комунарському районі. Там теж не виявили джерело забруднення.

“Варто зауважити, що у зв’язку з надзвичайною пожежною небезпекою щоденно отримуємо повідомлення про загоряння на відкритих ділянках, які можуть бути основним об’єктом неприємного запаху в місті”, – пояснили екологи.

Як писав раніше Inform.zp.ua, у Запоріжжі в соцмережах містяни скаржилися на неприємний запах повітря в Комунарському районі переважно у вечірні або нічні години. 

Управління з питань екологічної безпеки звернулося до Державної екологічної інспекції Південного округу з проханням виявити джерела забруднення повітря та припинити його.