Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Очільнику запорізької поліції Артему Киську присвоїли спеціальне звання

Очільнику запорізької поліції Артему Киську присвоїли спеціальне звання

Очільнику запорізької поліції Артему Киську присвоїли спеціальне звання

Нагородження Артема Кисько. Фото: Нацполіція Запоріжжя

Начальник Головного управління Національної поліції в Запорізькій області Артем Кисько отримав спеціальне звання генерала поліції третього рангу. Нагороду вручив президент України з нагоди 9-ї річниці Національної поліції України.

Відповідно до Указу Президента України від 04.07.2024 № 407/2024 керівнику запорізької поліції присвоєно спеціальне звання генерала поліції третього рангу.

“Велика честь для особового складу поліції працювати під керівництвом офіцера, який здобував досвід правозахисної роботи не тільки в умовах мирного часу, а й у період російської агресії, у тому числі й на чолі зведених поліцейських загонів у найгарячіших точках Донеччини – Маріуполі та Дебальцевому, де отримав бойове поранення, однак зберіг особовий склад”, – зазначають в поліції Запоріжжя.

Нагадаємо, Артема Киська призначили начальником поліції в Запорізькій області влітку 2022 року. До цього він обіймав посаду заступника начальника поліції в Донецькій області. Колишній начальник Микола Лушпієнко пішов із посади за віком.