Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » Керівниця апарату Запорізької обласної державної адміністрації Зінаїда Бойко пішла з посади

Керівниця апарату Запорізької обласної державної адміністрації Зінаїда Бойко пішла з посади

Керівниця апарату Запорізької обласної державної адміністрації Зінаїда Бойко пішла з посади

Зінаїда Бойко. Фото: Запорізька ОВА/Зинаида Бойко. Фото: Запорожская ОВА

Звільнилася за власним бажанням керівниця апарату Запорізької обласної державної адміністрації Зінаїда Бойко. На цій посаді вона працювала чотири роки.

Про це Зінаїда Бойко написала на своїй сторінці у Facebook.

Вона подякувала керівництву та колективу Запорізької обласної державної адміністрації, керівникам районів та громад.

“Незважаючи на те, що я змінюю місце роботи, я впевнена, що наші теплі стосунки та дружба залишаться незмінними. Ми будемо підтримувати один одного незалежно від посад чи звань, адже нас об’єднує спільне прагнення до розвитку нашого регіону та країни”, – написала Бойко.

Свою кар’єру в Запорізькій обласній державній адміністрації вона розпочала з посади головного спеціаліста організаційного відділу апарату. Останні чотири роки Бойко працювала керівницею апарату адміністрації.


За останній рік в роботі Запорізької обласної ради сталися помітні зміни. Зокрема, повноваження владного органу передали військовій адміністрації, а низка депутатів звільнилися за власним бажанням.

Inform.zp.ua розбирався, хто за останній рік пішов у відставку, кого звільнили, та чим зараз займається Запорізька обласна рада.