Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Росіяни знову двічі вдарили ракетами по Вільнянську

Росіяни знову двічі вдарили ракетами по Вільнянську

Росіяни знову двічі вдарили ракетами по Вільнянську

Ракетний удар по Вільнянську

8 липня російська армія завдала ракетного удару по об’єкту інфраструктури у Вільнянську. Прилетіли дві ракети із Криму.

Про це повідомили в ДСНС.

Міський голова Вільнянська Наталя Мусієнко у коментарі Січемо повідомила, що через обстріл три місцеві підприємства зруйновані.

“Перший “приліт” був просто в стіну адмінбудівлі, а другий — між двома підприємствами. Попадання було пряме, у три основні підприємства, які давали дійсно серйозний податок для міста, для всієї області. Інша ракета потрапила прямо в адмінбудівлю, на щастя, там нікого не було”, — розповіла Мусієнко.


За інформацією ГУ ДСНС України у Запорізькій області, внаслідок першого влучання сталося загоряння ангару з обладнанням та готовою продукцією на загальній площі 300 кв.м. Після повторного влучання загорілися 9 автомобілів та трансформатор на загальній площі 200 кв.м.. 

Постраждало 4 особи. Один перебуває у важкому стані, іншим надали допомогу та відпустили додому.

Ракетний удар по Вільнянську
Ракетний удар по Вільнянську
Ракетний удар по Вільнянську
Ракетний удар по Вільнянську

Нагадаємо, вчора вранці росіяни обстріляли українські міста. Ракети пошкодили лікарню, об’єкти інфраструктури та житлові будинки.

Зокрема, під удар потрапило сусіднє Дніпро, Кривий Ріг, а також Київ, Словʼянськ, Краматорськ. За словами Президента України Володимира Зеленського, ворог застосував понад 40 ракет різних типів.