Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Розбійний напад на слідчу: затримано двох підозрюваних

Розбійний напад на слідчу: затримано двох підозрюваних

Розбійний напад на слідчу: затримано двох підозрюваних

Поліція затримала двох підозрюваних у розбійному нападі на слідчу в Запорізькій області

Поліція затримала двох чоловіків, які підозрюються у розбійному нападі на слідчу одного із відділів поліції в Запорізькій області.

Про це повідомили на сайті Запорізької обласної прокуратури.

Невідомий чоловік, одягнувшись у тактичний військовий одяг для кращої конспірації, напав на потерпілу у під’їзді та намагався зірвати з неї рюкзак. Але йому це не вдалося. Потім він розпилив їй в очі сльозогінний газ і спробував ще раз. Жінка почала кричати та кликати на допомогу. Злякавшись, нападник покинув місце злочину. 

Як виявилось, зловмисник діяв не один – його спільник чекав «на варті» неподалік. 26-річний та 37-річний жителі Запорізької області спланували напад заздалегідь. Один з них колишній правоохоронець.

Зараз обоє підозрюються за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Поки що правопорушники утримуються під вартою без права внесення застави.

Раніше Inform.zp.ua писав, що прикордонники виявили громадянку України родом із Запорізької області, яка перебувала в розшуку та намагалася покинути країну. 49-річну жінку затримали на пункті пропуску «Угринів» прикордонники Львівського загону. Її розшукували за ч.1 ст.115 КК України «Умисне вбивство».