Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Освіта » 68 запорізьких випускників отримали 200 балів на НМТ

68 запорізьких випускників отримали 200 балів на НМТ

68 запорізьких випускників отримали 200 балів на НМТ

Ілюстративне фото

У Запорізькій області 68 випускників отримали хоча б одну 200-бальну оцінку. Одна зі школярок набрала максимальну кількість балів з усіх чотирьох предметів.

Про це розповіла директорка Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації Людмила Бухаріна в Медіацентрі при ОВА.

Національне мультипредметне тестування проходило в Запорізькій області в укриттях, які були обладнані генераторами на випадок відключення електрики.

“Все пройшло в плановому порядку, жоден учасник не втратив свої результати”, ⎼ підкреслила директорка Департаменту освіти і науки ЗОДА.

На складання НМТ зареєструвалось майже 5,5 тисяч учасників. 88% із них з’явились на тестування. 68 вступників отримали з предметів НМТ хоча б одну 200-бальну оцінку.

Учениця ліцею “Успіх” Вільнянської міської ради Запорізької області Софія Максимча єдина в Запорізькій області набрала 200 балів з усіх чотирьох предметів.

Вікторія Бакаєва, випускниця гімназії №93 склала три предмети на 200 балів.

Випускник гімназії №6 Павло Пасічник також склав три предмети на найвищий результат.

Як писав раніше Inform.zp.ua, відзначились і випускники інших навчальних закладів Запорізького району: з Запорізького академічного ліцею № 31 – 7 учасників, з Запорізької гімназії № 28 – 5 учасників, з Запорізького академічного ліцею «Перспектива» – 4 учасники, які також досягли високих результатів.

Найкращі результати НМТ у 2024 році виявились з англійської мови, де максимальний бал набрали 35 учасників, а також з математики, де максимальні 200 балів отримали 22 учасники.