Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Технології » Камери фіксації швидкості в Запорізькій області працюють на окремих ділянках (АДРЕСИ)

Камери фіксації швидкості в Запорізькій області працюють на окремих ділянках (АДРЕСИ)

Камери фіксації швидкості в Запорізькій області працюють на окремих ділянках (АДРЕСИ)

Ілюстративне фото

У Запорізькій області та інших прифронтових регіонах камери автоматичної фіксації швидкості TruCAM працюють на окремих ділянках автомобільних доріг.

Патрульна поліція України опублікувала список ділянок, на яких працюють камери.

“Прилади TruCAM патрульні використовують поряд з камерами автоматичної фіксації. Адже більша ефективність у контролі за швидкістю руху досягається тільки в поєднанні методів вимірювання”, – зазначають в поліції.

Камери встановили в місцях, які можуть бути аварійними або належати до аварійно-небезпечних ділянок і місцях (ділянках) концентрації ДТП.

Про використання приладів вимірювання швидкості вас повідомлятимуть дорожні знаки, які попереджають про фото- та відеофіксацію порушень, а в місцях фіксації порушень стоятиме службовий автомобіль з увімкненими синіми проблисковими маячками.

Як писав раніше Inform.zp.ua, у Запоріжжі фіксують швидкість, з якою рухають автівки, на певних ділянках міста. Швидкісний режим вимірюють за допомогою лазерного вимірювача швидкості TruCAM.