Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Технології » Запоріжці можуть перевірити наявність штрафів від ТЦК: як це зробити

Запоріжці можуть перевірити наявність штрафів від ТЦК: як це зробити

Запоріжці можуть перевірити наявність штрафів від ТЦК: як це зробити

Перевірка штрафів від ТЦК в Опендатабот / Проверка штрафов от ТЦК в Опендатабот

Відтепер в Опендатабот можна перевірити наявність штрафів від ТЦК. Пояснюємо, як це зробити.  

Українська компанія Опендатабот дає користувачам зібрані державні дані з публічних реєстрів для громадян та бізнесу. Відтепер вона також зможе показувати штрафи і від ТЦК.

Отримати інформацію про штрафи просто. Необхідно перейти на сторінку на сайті Опендатабот та ввести ПІБ і дату народження, після чого можна отримати результат про відсутність чи наявність щодо виконавчих проваджень.

Нагадуємо, з початку 2023 року ТЦК подали в розшук майже 3 тисячі жителів Запорізької області через те, що вони не оновили військово-облікові дані. За 2023-2024 рік у розшук подали 2 702 жителя Запорізької області. За той самий період правоохоронці склали 4 289 адмінпротоколів на порушників військового обліку.

До 16 липня всі військовозобов’язані українці мають оновити свої військово-облікові дані в ТЦК та СП. Це можна зробити за допомогою застосунку “Резерв+” або у відділенні ЦНАП. Біля одного з них утворилася черга. Всі військовозобов’язані зараз активно оновлюють свої дані, відповідно до нового закону про мобілізацію. Якщо цього не зробити, українцям загрожує штраф у розмірі щонайменше 17 тисяч гривень.