Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » В плавнях Дніпра у Запоріжжі сталася пожежа (ФОТО)

В плавнях Дніпра у Запоріжжі сталася пожежа (ФОТО)

В плавнях Дніпра у Запоріжжі сталася пожежа (ФОТО)

Фото: ДСНС Запоріжжя

У Запоріжжі в плавневій частині річки Дніпро вчора, 10 липня, сталася пожежа. До місця займання рятувальники діставалися на снігоболотоході.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Запоріжжя.

Рятувальники зазначають, що складність ліквідації пожежі полягала в тому, що було складно під’їхати на спеціальній пожежній техніці до місця займання. Щоб пройти водну перешкоду, довелося застосовувати моторні човни та снігоболотохід «БОГУН 2». 

“На місці рятувальники ліквідують осередки займання та забезпечують патрулювання вздовж берега аби не допустити поширення вогню. Інформація про загальну площу пожежі встановлюється”, – зазначають в ДСНС.

Для ліквідації пожежі залучили 53 рятувальники.

Читайте також:

  • У Запоріжжі під час відключення електроенергії погіршується якість мобільного зв’язку та інтернету, бо зростає навантаження на обладнання операторів.
  • З початку 2023 року ТЦК подали в розшук майже 3 тисячі жителів Запорізької області через те, що вони не оновили військово-облікові дані.
  • Спеціалісти Державної екологічної інспекції Південного округу провели обстеження підприємств у Вільнянську, які зазнали ворожого обстрілу 8 липня. Внаслідок цього дві ділянки засмічені уламками боєприпасі