Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » Заступниця очільника Запорізької ОВА Наталя Будяк звільнилася: причина

Заступниця очільника Запорізької ОВА Наталя Будяк звільнилася: причина

Заступниця очільника Запорізької ОВА Наталя Будяк звільнилася: причина

Заступник голови ЗОВА Наталія Будяк. Фото: ЗОВА

Заступниця очільника Запорізької ОВА Наталя Будяк склала свої повноваження півтора тижні тому. Вона звільнилася за станом здоров’я.

Про це повідомив голова ЗОВА Іван Федоров під час медіабрифінгу 10 липня.

Наразі обов’язки Будяк розподілені між іншими заступниками.

“Пані Наталя півтора тижні тому склала повноваження як заступник голови ОВА. Нажаль це було зроблено за станом її здоров’ я. Це дійсно втрата для команди те, що вона не може продовжувати працювати. Хто замінить? В найближчі кілька тижнів ми побачимо, хто стане з заступників на цей напрямок або буде стажуватися на виконанні цих обов’язків”, – заявив Федоров.

Наталя Будяк відповідала за напрямки медицини, соціального захисту та підтримки ветеранів війни.

Нагадаємо, заступниця Федорова також займалася питання реорганізації Запорізького протипухлинного центру. Проте медичний заклад виступав проти такого рішення.


За останній рік в роботі Запорізької обласної ради сталися помітні зміни. Зокрема, повноваження владного органу передали військовій адміністрації, а низка депутатів звільнилися за власним бажанням.

Inform.zp.ua розбирався, хто за останній рік пішов у відставку, кого звільнили, та чим зараз займається Запорізька обласна рада.