Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Росіяни можуть готуватися до наземних атак біля Гуляйполя, – ISW

Росіяни можуть готуватися до наземних атак біля Гуляйполя, – ISW

Росіяни можуть готуватися до наземних атак біля Гуляйполя, – ISW

Карта: ISW

На Гуляйпільському напрямку російські війська масово бомбардирували по району поблизу Чумацького, можливо, готуючись до наземних атак.

Про це повідомляють аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

9 і 10 липня тривали позиційні бої поблизу Роботино, які не призвели до будь-яких змін на лінії фронту в західній частині Запорізької області. Російські війська атакували поблизу Роботино, Малої Токмачки (на північний схід від Роботино) і Новоандріївки (на північ від Роботино).

Російські джерела стверджували, що позиційні бої тривали на північ і північний захід від Вербового, де, як повідомляється, російські війська продовжують зусилля по закріпленню на раніше зайнятих рубежах.

Що відомо про ситуацію на Запорізькому напрямку:

В західній частині Запорізької області тривали позиційні бої в районі Роботино, Вербового, Малої Токмачки, Новоандріївки і Щербаків.

У червні цього року росіяни знову порушили закони та звичаї війни, розстрілявши українських військовополонених під Роботино Запорізької області.