Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запорізькій області на одну вакансію в середньому претендували 8 осіб

У Запорізькій області на одну вакансію в середньому претендували 8 осіб

У Запорізькій області на одну вакансію в середньому претендували 8 осіб

Ілюстраційне фото

У Запорізькій області в першому півріччі 2024 року було в середньому 8 претендентів на одну вакансію. Всього на початок липня у базі даних служби зайнятості було 1115 вакансій. 

Про це повідомили в Запорізькій обласній службі зайнятості.

Станом на 1 липня в центрах зайнятості Запорізької області на обліку перебували 9,2 тисяч людей, в тому числі 7,7 тисияч зареєстрованих безробітних.

Загалом 15,3 тисячі громадян отримували послуги Запорізької обласної служби зайнятості протягом січня-червня цього року. 1730 людей з тих, хто звертався, знайшли роботу.

Нагадаємо, нещодавно директоркою Запорізького обласного центру зайнятості стала Зінаїда Бойко. Раніше вона була керівницею апарату Запорізької обласної державної адміністрації.

Як раніше повідомляв Inform.zp.ua, фахівці центру зайнятості визначили ТОП 5 вакансій з найбільшою заробітною платою в Запорізькому регіоні.