Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Запорізькому районі водій збив військовослужбовця на смерть та втік (ФОТО)

У Запорізькому районі водій збив військовослужбовця на смерть та втік (ФОТО)

У Запорізькому районі водій збив військовослужбовця на смерть та втік (ФОТО)

ДТП у Комишувасі
Фото: ГУНП у Запорізькій області/ДТП в Камышевахе
Фото: ГУНП в Запорожской области

Інцидент стався 12 липня в смт Комишуваха Запорізького району. Правоохоронці розшукують водія.

За повідомленням пресслужби ГУНП у Запорізькій області, близько 21:35 на вулиці Богдана Хмельницького невідомий водій автомобіля “Toyota Hilux” скоїв наїзд на військовослужбовця, який йшов по узбіччю в попутному напрямку.

Водій не зупинився після ДТП, а постраждалий загинув на місці події від отриманих травм.

У Комишувахі водій збив військовослужбовця
ДТП у Комишувасі Фото: ГУНП у Запорізькій області

Поліцейські докладають усіх зусиль для розшуку автомобіля, який має характерні механічні пошкодження, зокрема відсутній передній бампер та пошкоджене ліве бокове дзеркало.

Усіх, хто є свідком події або може надати будь-яку інформацію про місцезнаходження автомобіля “Toyota Hilux” темного кольору з пошкодженнями, просять негайно повідомити за номером: +38(061)-434-19-16 або 102.

Нагадаємо, 10 липня компанія неповнолітніх вирішила поїхати до сусіднього села. У транспортному засобі перебували троє пасажирів, віком від 13 до 16 років. Керував автівкою 17-річний “водій”. 

В машині не заблокували двері, тому вони відчинилися під час повороту на ґрунтову дорогу. Через це 15-річний пасажир на швидкості випав з автомобіля. Хлопець вдарився головою об землю та втратив свідомість. “Водій” викликав швидку медичну допомогу та повідомив про подію до поліції. Стан хлопця був важким, тому його доправили до медичного закладу.