Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Афіша » У Запоріжжі відбудеться майстер-клас з розмальовки гіпсових фігурок

У Запоріжжі відбудеться майстер-клас з розмальовки гіпсових фігурок

У Запоріжжі відбудеться майстер-клас з розмальовки гіпсових фігурок

Фото: Хортиця Національний заповідник / Фото: Хортица Национальный заповедник

14 липня у Запоріжжі проведуть майстер-клас з розмальовки гіпсових фігурок. 

Про це повідомив Національний заповідник “Хортиця” у фейсбуці. 

Дата: 14 липня 2024 року

Час: 11:00

Місце: Музейні студії «Місто за порогами», бульвар Центральний, 3 (2-й поверх, «Будинок взуття»), Запоріжжя.

Вартість квитка: 40 грн

Оскільки майстер-клас в першу чергу розрахований на дітей, крім розмальовки фігурок, організатори обіцяють квест з пошуком фарби.

Що таке гіпсова розмальовка?

Гіпс – це природний й екологічно чистий камінь, безпечний для здоров’я людини. Він має багато застосувань, зокрема у мистецтві використовується для виготовлення скульптур та фігурок, які потім можна прикрасити розмальовкою.

Розмальовувати гіпсову фігурку значно складніше, ніж малювати на папері. Тому діти здатні здобути нові корисні навички. Така розмальовка сприяє розвитку творчості, уяви, дрібної моторики та концентрації уваги.

Раніше Inform.zp.ua писав, що в Михайло-Лукашівській громаді Запорізького району тривають підготовчі роботи до нового навчального року. В укриттях проводяться ремонтні роботи, щоб школярі змогли розпочати навчання офлайн.