Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Переселенець із Запоріжжя відкрив книгарню-кав’ярню в Ужгороді

Переселенець із Запоріжжя відкрив книгарню-кав’ярню в Ужгороді

Переселенець із Запоріжжя відкрив книгарню-кав’ярню в Ужгороді

Фото: Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України / Фото: Министерство по вопросам реинтеграции временно оккупированных территорий Украины

Переселенець із Запоріжжя відкрив власний культурний простір. Крім того, заклад активно підтримує художників.

Про це розповідають у телеграмі Мінреінтеграції. 

Переселенець із Токмака Георгій Московець на початку повномасштабного вторгнення був змушений переселитися до Ужгорода. Там чоловік вирішив втілити ідею створення книгарні-кав’ярні “Paperova”. 

Георгій вбачав свій культурний простір як місце, де відвідувачі зможуть обирати та читати книжки, насолоджуватися кавою і приємно проводити час. Літературний вибір у закладі розмаїтний. Тут є колекція з понад півтори тисячі різножанрових видань україномовної літератури. 

Зараз “Paperova” стала й підтримкою для митців, надаючи їм простір для виставок. Георгій хоче і надалі розвивати культурне та творче життя міста. 

Фото: Суспільне

Раніше Inform.zp.ua писав, що 12 липня у «Незламному Хабі» Запоріжжя презентували новий застосунок, що полегшує комунікацію з питань розшуку безвісти зниклих людей та надає інформацію і контакти осіб, дотичних до пошуків.