Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Освіта » Дитячі садочки Запоріжжя працюватимуть у змішаному форматі цього літа

Дитячі садочки Запоріжжя працюватимуть у змішаному форматі цього літа

Дитячі садочки Запоріжжя працюватимуть у змішаному форматі цього літа

Цього літа дитячі садки працюватимуть за очною формою зі змішаним режимом навчання. Дату визначать рішенням Ради оборони Запорізької області.

Відповідне рішення опублікували на сайті Запорізької міської ради.

Згідно з ним, діти перебуватимуть у закладах дошкільної освіти по три години без харчування. Для цього буде необхідна заява від батьків чи осіб, які їх замінюють.

Запорізька обласна державна адміністрація та Запорізька обласна військова адміністрація ще не прийняли рішення про організацію освітнього процесу, тож дати, коли розпочнеться навчання у дитячих садках, поки що немає.

Нагадаємо, у Запоріжжі працюють 67 безкоштовних освітніх центрів, які надають доступ до навчання, розвитку та соціалізації для дітей різного віку. Це стало можливим завдяки розширенню проєкту ЮНІСЕФ у співпраці з Благодійним фондом “Посмішка ЮА”.

У Космічному мікрорайоні Запоріжжя тривають роботи з будівництва підземної школи. Згідно з планами, навчання буде організовано у дві зміни. Планується, що школа прийматиме учнів зі шкіл №80 та №88. Підземні школи вже будуються на п’яти локаціях міста.

Наразі 79 шкіл Запорізької області перейшли на змішаний формат навчання. За словами Івана Федорова, учні позмінно навчаються в облаштованих укриттях навіть під час повітряних тривог.