Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Росіяни засудили мешканця Бердянська на 5 років за коментарі у соцмережах: що відомо

Росіяни засудили мешканця Бердянська на 5 років за коментарі у соцмережах: що відомо

Росіяни засудили мешканця Бердянська на 5 років за коментарі у соцмережах: що відомо

Суд

Жителя тимчасово окупованого Бердянська Миколу Голубова засудили на 5 років колонії за коментарі про “Азов” і “Легіон Свобода Росії”.

Про це повідомляє Медіазона.

За версією “слідства”, у лютому та червні 2023 року чоловік писав у соціальній мережі “ВКонтакте” коментарі, які “виправдовують діяльність заборонених терористичних організацій «Азов» і «Легіон Свобода Росії»”.

Миколу Голубова засудили по справі про виправдання тероризму. Цією справою займався Південний окружний військовий суд росії.

Зазначається, що мешканця Бердянська затримали в листопаді минулого року. А у березні Голубова внесли до списку “екстремістів і терористів” Росфінмоніторингу.

Нагадаємо, нещодавно працівники Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування стосовно чинного народного депутата України, який вів колабораційну діяльність у Бердянську. За це йому передбачене покарання до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна. Колаборантом виявився депутат кількох скликань від забороненої в Україні політичної партії “Опозиційна платформа – за життя”.