Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Відключати світло не будуть в 20-кілометровій зоні Запорізької області, – Шмигаль

Відключати світло не будуть в 20-кілометровій зоні Запорізької області, – Шмигаль

Відключати світло не будуть в 20-кілометровій зоні Запорізької області, – Шмигаль

20-кілометрова зона Запорізької області, де не вимикатимуть світло. Скрін: мапа DeepState

Уряд розширив перелік об’єктів, де не вимикатимуть світло. До цього списку увійшла територія Запорізької області, що знаходиться на відстані 20 кілометрів від фронту.

Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час робочої поїздки в Запорізьку область.

Світло не вимикатимуть в 20-кілометровій зоні від кордону з росією, Білоруссю та в 20-ти кілометрах прифронтової зони.

“Також реагуємо на запит суспільства про справедливість у розподілі електроенергії. Буде покращено алгоритм, який забезпечить рівномірну черговість і тривалість вимкнень”, – зазначив Шмигаль.

Нагадаємо, у Запоріжжі за сьогодні, 18 липня, графіки погодинних відключень світла змінювали чотири рази за першу половину дня.

Місцева влада Запоріжжя звернулася до жителів міста з проханням не розповсюджувати інформацію про мітинги стосовно відключень електроенергії та не брати в них участь.