Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » Нардепка із Запорізької області Юлія Яцик вийшла з фракції “Слуга народу”: як вона це прокоментувала

Нардепка із Запорізької області Юлія Яцик вийшла з фракції “Слуга народу”: як вона це прокоментувала

Нардепка із Запорізької області Юлія Яцик вийшла з фракції “Слуга народу”: як вона це прокоментувала

Юлія Яцик

Народна депутатка із Запорізької області Юлія Яцик написала заяву на вихід з парламентської фракції «Слуга народу». З партії вона пішла ще у 2022 році.

Про це повідомив народний депутат з фракції «Голос» Ярослав Железняк.

В коментарі нардепу Олексію Гончаренко Яцик розповіла, що це вже третя заява на вихід з фракції, яку вона подала. Попередні заяви з 2022 року не оголошувались.

“Це логічне рішення (про вихід з фракції, – ред.). Чомусь нарешті задовільнили мої заяви так пізно. Хоча я вже давно подавала”, – сказала Яцик.

Нагадаємо, Юлія Яцик стала депутатом від Партії» Слуга народу ” на парламентських виборах 2019 року (виборчий округ № 79, м.Енергодар, Василівський, Великобілозерський, Кам’янсько-Дніпровський райони, частина Оріхівського району). На час виборів була керуюча адвокатським бюро “Адвокатська компанія Юлії Яцик«, член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ»Слуга народу”. До початку повномасштабної війни вона збиралася балотуватися в мери Запоріжжя.

У 2022 році вона порушувала питання розкрадання гуманітарної допомоги у Запорізькій області, звинувачуючи в цьому колишнього голову Запорізької ОВА Александра Старуху, його заступницю Злату Некрасову та інших.

У 2019 році Inform.zp.ua брав ексклюзивне інтерв’ю в Яцик. Переглянути його можна за посиланням.