Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Освіта » Запоріжці вже можуть подати заяви на вступ до університетів

Запоріжці вже можуть подати заяви на вступ до університетів

Запоріжці вже можуть подати заяви на вступ до університетів

Навчання в Запоріжжі

Відсьогодні, 19 липня, запоріжці можуть подати заяви до закладів вищої освіти. Це можуть зробити ті, хто планує вступати на бакалавра чи магістра медичного, фармацевтичного, ветеринарного спрямувань.

Про це повідомляє Міністерство освіти і науки України.

Прийом заяв на бюджет та контракт триватиме до 31 липня, 18:00 за київським часом. Подання відбувається через електронний кабінет вступника на сайті ЄДЕБО

“Після подання першої заяви жодні дані в електронному кабінеті змінити неможливо. Перевірте, чи все правильно, до початку формування заяв”, – попереджають у Міністерстві.

До ЗВО можна подати 15 заяв, з них 5 – на бюджет, інші – на контракт. Для заяв на бюджет потрібно встановити пріоритети від 1 до 5, де 1 – це та заява, яка є найбільш пріоритетною.

У МОН надали інструкції у різних форматах стосовно того, як правильно подавати заявки. Однак доступна наразі тільки одна, ознайомитися із нею можна за посиланням

Список вступників, яких рекомендуватимуть до зарахування на бюджетній основі, оприлюднять до 5 серпня.

Нагадаємо, у Запорізькій області 68 випускників отримали хоча б одну 200-бальну оцінку. А одна зі школярок вільнянського ліцею набрала максимальну кількість балів з усіх чотирьох предметів.