Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Екологія » В річку Суха Московка скидають невідомі речовини: що виявили екологи (ФОТО)

В річку Суха Московка скидають невідомі речовини: що виявили екологи (ФОТО)

В річку Суха Московка скидають невідомі речовини: що виявили екологи (ФОТО)

Фото: Державна екоінспекція Південного округу

У Запоріжжі екологи виявили, що в річку Суха Московка скидають невідомі речовини через трубу. Вони відібрали проби води для дослідження.

Про це повідомляють в Держекоінспекції Південного округу.

Запоріжці поскаржилися на забруднення річки Суха Московка в районі вул. Перемоги.

“Встановлено, що вздовж берегу р. Суха Московка на межі Вознесенівського та Олександрівського районів, на протилежному від вул. Симфонічна березі р. Суха Московка наявне пошкодження трубопроводу у вигляді поздовжньої тріщини розміром приблизно 500 мм, з якої здійснюється скид зворотних вод, що візуально мають природний колір та запах”, – йдеться у повідомленні.

Фото: Державна екоінспекція Південного округу
Фото: Державна екоінспекція Південного округу

Екологи відібрали проби води для дослідження. До Запорізької міської ради та КП «Водоканал» надіслали листи, щоб встановити власника або балансоутримувача трубопроводу.

Як писав раніше Inform.zp.ua, екологи виявили ще одне місце розміщення відходів поруч із багатоквартирними будинками по вулиці Перемоги, 51. Сміття розташоване на площі понад 50 м2.