Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » В потязі Запоріжжя-Ужгород померла людина від спеки: офіційно

В потязі Запоріжжя-Ужгород померла людина від спеки: офіційно

В потязі Запоріжжя-Ужгород померла людина від спеки: офіційно

Фото: Укрзалізниця

У нічному потязі “Запоріжжя-Ужгород” днями від спеки помер пасажир. У вагоні не працював кондиціонер, тому одна людина померла від задухи.

Про це стало відомо зі слів керівника пасажирського напрямку “Укрзалізниці” Олександра Перцовського.

“(Інформація, – ред.) підтверджується. Це поїзд “Запоріжжя-Ужгород”. Ми просто не педалюємо кожний такий випадок, але в поїздах, оскільки понад 100 тисяч людей подорожує, на жаль, особливо в літній період, трапляються ось такі природні смерті”, – сказав він.

В “Укрзалізниці” також зазначили, що подібні трагедії “не стають сухою статистикою”, кожен випадок розбирається.

Трагедія, ймовірно, сталася 16 липня. Жінка їхала нічним експресом до подруги у місто Стрий Львівської області. Про цей випадок написала низка ЗМІ з посиланням на журналіста Віталія Глаголу.