Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » Коментар “Укрзалізниці” щодо смерті пасажирки в потязі “Запоріжжя-Ужгород”

Коментар “Укрзалізниці” щодо смерті пасажирки в потязі “Запоріжжя-Ужгород”

Коментар “Укрзалізниці” щодо смерті пасажирки в потязі “Запоріжжя-Ужгород”

Потяг
Фото Inform.zp.ua

У нічному потязі “Запоріжжя-Ужгород” днями від спеки померла пасажирка. В компанії “Укрзалізниця” надали коментар щодо цього.

Про це повідомляється на офіційному телеграм-каналі компанії.

У ніч 16 липня лікарі швидкої допомоги по станції Бердичів констатували смерть пасажирки поїзда 4/3 “Запоріжжя – Ужгород”. Причину смерті наразі встановлюють правоохоронці та судмедексперти.

Вагон, у якому подорожувала пасажирка, був маркований у системах як “вагон без кондиціонування”, зазначають в “Укрзалізниці”:

“На жаль, випадки природних смертей у вагонах трапляються, подекуди навіть декілька разів на місяць – що статистично пояснювано, враховуючи кількість пасажирів, які щодня подорожують поїздами (в пікові дні – понад 100 тисяч людей, як населення немаленького міста)”, – йдеться у повідомленні.

Зі свого боку компанія також обіцяє вивчити всі обставини та сприяти розслідуванню за необхідності.