Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » У Запоріжжі пройшов мітинг за чіткі строки військової служби 

У Запоріжжі пройшов мітинг за чіткі строки військової служби 

У Запоріжжі пройшов мітинг за чіткі строки військової служби 

Фото: Суспільне Запоріжжя

21 липня у Запоріжжі відбувся мирний пікет за демобілізацію військових, які воюють на фронті з початку повномасштабного вторгнення. Відстоювати права військових прийшли їхні рідні та близькі.  

Про це повідомляє Суспільне Запоріжжя.  

Суспільне Запоріжжя

Це вже чотирнадцятий мирний пікет за демобілізацію бійців. Матері дружини, наречені, сестри та діти військових виходять з плакатами та вимагають відпочинку для тих, хто з перших днів великої війни боронить нашу країну. 

“Ми не можемо посприяти результату на фронті, але ми можемо своїми діями проштовхнути цей закон. Якщо наші депутати народні, вони повинні чути народ. Повинні бути чіткі права, на які вони можуть сподіватися та знати, коли вони заходять та виходять, коли вони мають право залишити фронт та прийти в цивільне життя”, – говорить одна з учасниць мирного пікету. 

Рідні військових закликають розглянути петицію №224136 про відновлення терміну служби для військовослужбовців. Вона набрала понад 26 тисяч голосів з 25 тисяч необхідних, але жодних зрушень не відбулося. 

Суспільне Запоріжжя
Суспільне Запоріжжя

Раніше Inform.zp.ua писав, що попри заклики влади не виходити на мітинги, запоріжці все-таки зібралися протестувати проти жорстких графіків відключення світла.