Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » Зміни в декларації голови ЗОВА Івана Федорова: новий транспортний засіб

Зміни в декларації голови ЗОВА Івана Федорова: новий транспортний засіб

Зміни в декларації голови ЗОВА Івана Федорова: новий транспортний засіб

На фото голова ЗОВА Іван Федоров, світлина з телеграм-каналу посадовця/На фото глава ЗОВА Иван Федоров, фотография из телеграмм-канала чиновника

Голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров вніс зміни до своєї декларації, придбавши великогабаритний транспортний засіб.

Про це повідомляється на сайті “Єдиний державний реєстр декларацій”.

Іван Федоров купив вантажний автомобіль MAN 2008 року випуску вартістю 288 845 грн, модель: NUTZFAHRZEUGE. Це транспортний засіб, яким Федоров володіє особисто.

Також у декларації вказано, що він безоплатно користується двома автомобілями: LEXUS 2012 року випуску та BMW X6 2015 року випуску. Ці транспортні засоби зареєстровані на родичів голови ЗОВА – матері Наталії Федорової та брата Олександра Федорова.

Окрім цього, очільник Запорізької області володіє житловим будинком у Запоріжжі площею 166,8 м², двома квартирами у тимчасово окупованому Мелітополі (61,9 м² та 87,9 м²) та земельною ділянкою в обласному центрі площею 518 м².

У розділі цінного рухомого майна зазначено годинник марки Ulysse Nardin вартістю 140 420 грн.

Нагадаємо, 2 лютого 2024 року на сайті з’явився Указ президента України №47/2024 про звільнення Юрія Малашка з посади голови Запорізької обласної державної адміністрації “згідно з поданою ним заявою”. Того ж дня офіційно призначили Івана Федорова головою Запорізької обласної державної адміністрації.