Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Діти з Енергодара мають можливість поїхати до Італії

Діти з Енергодара мають можливість поїхати до Італії

Діти з Енергодара мають можливість поїхати до Італії

Ілюстративне фото

Діти внутрішньо переміщених осіб з міста Енергодара віком 7-11 років, які перебувають на підконтрольній Україні території, мають можливість поїхати на відпочинок в Італію з проживанням в італійських родинах. 

Про це у телеграмі повідомив Енергодарський міський голова Дмитро Орлов. 

Подавати заявки можуть виключно батьки дітей ВПО з  Енергодара, які знаходяться в Україні та підпадають під вказану вікову категорію. Щоб це зробити, треба заповнити гугл-форму реєстрації. 

Організатори поїздки – Запорізька обласна держадміністрація. Рішення щодо відбору конкретної дитини на участь в програмі приймається виключно італійською стороною. 

Поїздки плануються восени, а також на Різдвяні та Великодні свята. Конкретні терміни поїздок будуть відомі пізніше. Дітей під час поїздки супроводжують представники від української сторони, які будуть постійно перебувати на території Італії на час відпочинку дітей. 

Витратами пов’язаними з проїздом, оформленням документів, проживанням та харчуванням дітей займається італійська сторона. 

Якщо у батьків виникне потреба забрати дитину раніше, то вони це зможуть зробити тільки самостійно і виключно  за власний рахунок. 

У разі виникнення питань, можна звернутися за номерами: 

  • (098) 017 3725; 
  • (099) 750 5994.

Раніше Inform.zp.ua писав, що внутрішньо переміщені особи Запоріжжя можуть скористатись онлайн-платформою “Україна-це дім”. Завдяки ній в одному місці можна дізнатись про різні програми підтримки.