Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Подружжя із Запоріжжя отримало підозру за розкрадання грошей на потребах війська

Подружжя із Запоріжжя отримало підозру за розкрадання грошей на потребах війська

Подружжя із Запоріжжя отримало підозру за розкрадання грошей на потребах війська

Фото: Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Східного регіону

Подружжю вручили підозру за розкрадання грошей на потребах для війська. Наразі підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Про це повідомляє Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Східного регіону. 

В 2023 році 61-річний підприємець разом з дружиною та місцевою посадовицею КЕВ м. Запоріжжя придумали схему. Дізнавшись, що КЕВ м. Запоріжжя має намір закупити деревину, чоловік створив злочинну групу, до якої і залучив дружину та посадовицю. 

Подружжя подало до КЕВ м. Запоріжжя цінові пропозиції про можливість поставки деревини. Посадовиця повинна була визначити переможцем останніх, забезпечити укладення із ними відповідних договорів та перерахування коштів на їх рахунки.

Державі спричинено шкоду  майже на 4 700 000 грн.

Раніше Inform.zp.ua писав, що 11 липня в одному з парків міста двоє місцевих мешканців Запоріжжя напали на військовослужбовця. Нападники погрожували йому ножем, забрали особисті речі та нанесли тілесні ушкодження потерпілому.