Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Поліція попереджає про шахраїв мешканців трьох районів Запоріжжя

Поліція попереджає про шахраїв мешканців трьох районів Запоріжжя

Поліція попереджає про шахраїв мешканців трьох районів Запоріжжя

У Запоріжжі шахрайка видає себе за працівницю Соціальних служб

У Запоріжжі шахрайка під виглядом працівниці Соціальних служб та КП «Водоканал» проникає до квартир громадян похилого віку. Особливо обережними варто бути мешканцям Дніпровського, Олександрівського та Шевченківського районів.

Про це повідомляє Безпечне Запоріжжя.

Жінка ромської національності віком близько 30-40 років під виглядом працівниці Соціальних служб та КП «Водоканал» проникає до квартир громадян похилого віку. Вона розповідає про необхідність перевірки показів лічильника та можливої переплати. Таким чином і здійснює крадіжки грошей.

Раніше Inform.zp.ua писав, що понад 31 млн грн, вилучених у злочинної групи за надання фіктивної інвалідності, суд передав до Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами (АРМА).