Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Релігійне радіо запустили росіяни в окупованому Мелітополі

Релігійне радіо запустили росіяни в окупованому Мелітополі

Релігійне радіо запустили росіяни в окупованому Мелітополі

Радіо “Вєра”

В окупованому Мелітополі росіяни заснували та запустили пропагандистське релігійне радіо від Російської православної церкви (РПЦ) “православне радіо “Вєра”.

Про це повідомляє ІМІ з посиланням на пропагандистський сайт «Запорожское агентство новостей» і низку телеграм-каналів, які діють на ТОТ Запорізької області.

Священник російської церкви Максим Смирнов повідомив росЗМІ, що на радіо транслюватимуть “Євангельську звістку, розповіді про духовну спадщину, програми про історію та культуру, про традиції та сучасність, про доброту та милосердя, літературні твори, найкращу вітчизняну та закордонну музику”.

Пропагандисти кажуть, що станція нібито “побудована за правилами сучасного FM-мовлення” та “покликана об’єднувати вірян, допомагаючи знайти в житті найголовніше – віру, надію та любов”. За словами росіян, радіостанція фінансується за рахунок пожертвування приватних осіб, фондів та зацікавлених слухачів.

Радіо “Вєра” з’явилося в російському FM-діапазоні радіостанцій у вересні 2014 року і наразі веде мовлення в 127 містах. В ефірі звучить музика, є ток-шоу та авторські програми: “Євангеліє день у день”, “Сімейні історії з Туттою Ларсен”, “Імена милосердя”, “Побачення з шедевром”, “Світлий вечір” та інші. Гості студії – православні священники та миряни, діячі культури, керівники благодійних організацій, педагоги, психологи, громадські діячі”.

Засновником станції є автономна некомерційна організація “Інформаційний центр радіомовлення, мистецтва та культури “Віра, надія, кохання”. У відкритих російських реєстрах ідеться, що вона зареєстрована 2012 року в Москві.

Як писав раніше Inform.zp.ua, у Запорізькій області ввели режим спеціального телерадіомовлення окремим розпорядження. Це дозволить блокувати радіоелектронні сигнали росіян, що доносяться з окупованих територій.