Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Екологія » Біля Алеї Троянд у Запоріжжі утворилося сміттєзвалище (ФОТО)

Біля Алеї Троянд у Запоріжжі утворилося сміттєзвалище (ФОТО)

Біля Алеї Троянд у Запоріжжі утворилося сміттєзвалище (ФОТО)

Фото Державної екоінспекції Південного округу

У Запоріжжі біля Алеї Троянд екологи виявили стихійне сміттєзвалище. Місцеву владу закликають прибрати територію.

Про це повідомляють в пресслужбі Державної екологічної інспекції Південного округу.

Сміттєзвалище виявили на площі близько 35 м2. До Запорізької міської ради скерували вимогу привести територію в належний екологічний стан протягом місяця.

«Кожен із нас мріє про чисте, охайне та затишне місто, в якому приємно жити, працювати та відпочивати. Однак для того, щоб це стало реальністю, необхідна участь кожного з нас. Один із найпростіших і водночас найважливіших кроків, які ми можемо зробити для поліпшення нашого середовища, – це не смітити», – зазначив начальник Інспекції Олег Бігдан.

Фото Державної екоінспекції Південного округу

Як писав раніше Inform.zp.ua, ще одне місце розміщення відходів виявили поруч із багатоквартирними будинками по вулиці Перемоги, 51. Сміття розташоване на площі понад 50 м2.

Також у Дніпровському районі Запоріжжя, на території садово-дачного кооперативу «Трансформаторщик-3», виявили незаконне сміттєзвалище. За нього порушник має сплатити державі штраф у розмірі понад 8 тисяч гривень.