Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » На кордоні з Польщею прикордонники затримали чоловіка із Запоріжжя, який спробував виїхати з двома дружинами

На кордоні з Польщею прикордонники затримали чоловіка із Запоріжжя, який спробував виїхати з двома дружинами

На кордоні з Польщею прикордонники затримали чоловіка із Запоріжжя, який спробував виїхати з двома дружинами

Фото Державної прикордонної служби України/Фото Государственной пограничной службы Украины

У пункті пропуску «Краківець» прикордонники Львівського загону затримали мешканця Запоріжжя, який намагався перетнути кордон разом із колишньою дружиною та своєю новою дружиною.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

37-річний чоловік пояснив, що прямував до Польщі з новою дружиною, яка має інвалідність 1 групи, для її лікування. З ними також була жінка, з якою він розлучився місяць тому.

За день прикордонники Львівського загону викрили три випадки шлюбів, укладених без наміру створення сім’ї.

Про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», оперативні співробітники Львівського прикордонного загону повідомили Нацполіцію. У всіх трьох випадках правоохоронці вже відкрили провадження.

Нагадаємо, днями двоє туристів із Запоріжжя заблукали на Закарпатті. Чоловіків знайшли та доставили до місця тимчасового перебування.

Заблукалими мандрівниками виявились двоє чоловіків 2000 та 2002 років народження, які знаходились між горами Говерлою та Гутин Томнатиком. За попередніми даними, чоловіки випадково перейшли з боку Івано-Франківщини до бік Закарпаття. Через це вони розгубились та повідомили власні координати за номером 101. Згодом їм допомогли фахівці гірського пошуково-рятувального відділення села Видричка.