Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » На Олімпійські ігри поїхали двоє спортсменів із Запорізької області

На Олімпійські ігри поїхали двоє спортсменів із Запорізької області

На Олімпійські ігри поїхали двоє спортсменів із Запорізької області

Ілюстративне фото

На Олімпійські ігри, які цьогоріч відбудуться у Парижі, відправили двох спортсменів від Запорізької області. 

Про це повідомили в Запорізькому обласному відділенні Національного олімпійського комітету України.

Участь у змаганнях візьмуть заслужений майстер спорту України з греко – римської боротьби Парвіз Насібов та майстер спорту міжнародного класу зі стрибків у воду Вікторія Кесарь.

На Олімпійські ігри поїхали двоє спортсменів із Запорізької області
Фото: Запорізьке обласне відділення Національного олімпійського комітету України.

“На жаль, війна внесла свої корективи, і від Запорізької області це найменший склад за всю історію незалежності нашої країни”, – йдеться у посиланні.

Що відомо про олімпійські ігри 2024

ХХХІІІ Олімпіада цьогоріч проходитиме у Парижі, з 26 липня по 11 серпня.

На змаганні Україну представлятимуть 140 спортсменів у 26-ти видах спорту.

Раніше ми писали, що в складі збірних команд України на Олімпіаді 2024 в Парижі могли виступати 10 спортсменів Запорізької області.

Нагадаємо, Inform.zp.ua повідомляв, що за високі спортивні досягнення у Запорізькому обласному відділенні національного олімпійського комітету України визнали Вікторію Кесарь кращою спортсменкою області за лютий 2024 року. За результатом змагань на Чемпіонаті світу з водних видів спорту, вона здобула для України 2 ліцензії на цьогорічні Олімпійські Ігри.