Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Екологія » В центрі Запоріжжя виявили незаконне сміттєзвалище (ФОТО)

В центрі Запоріжжя виявили незаконне сміттєзвалище (ФОТО)

В центрі Запоріжжя виявили незаконне сміттєзвалище (ФОТО)

Фото: Держекоінспекція Південного округу

Сьогодні, 24 липня, екологи зафіксували стихійне сміттєзвалище у Запоріжжі по проспекту Соборному, а саме – біля будинку № 200.

Про це повідомили у Державній екологічній інспекції Південного округу.

Площа відходів становить приблизно 90 м2. Про незаконне сміттєзвалище фахівцям писали у соціальних мережах. Інспектори скерували вимогу до Запорізької міської ради, щоб територію привели в належний екологічний стан протягом місяця.

В центрі Запоріжжя виявили незаконне сміттєзвалище (ФОТО)
Фото: Держекоінспекція Південного округу

Нагадаємо, днями у Запоріжжі біля Алеї Троянд фахівці Держекоінспекції виявили місце розміщення відходів на площі близько 35 м2.

Як раніше писав Inform.zp.ua, ще одне стихійне сміттєзвалище виявили поруч із багатоквартирними будинками по вулиці Перемоги, 51. Сміття розташоване на площі понад 50 м2.

Також незаконне звалище нещодавно виявили у Дніпровському районі Запоріжжя, на території садово-дачного кооперативу “Трансформаторщик-3”. Порушник має сплатити державі за нього штраф у розмірі понад 8 тисяч гривень.