Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » ДТП » У Запоріжжі сталася ДТП: травмованих немає (ФОТО)

У Запоріжжі сталася ДТП: травмованих немає (ФОТО)

У Запоріжжі сталася ДТП: травмованих немає (ФОТО)

Фото: Патрульна поліція Запорізької області

Вчора, 23 липня, на Прибережній автомагістралі Запоріжжя сталася дорожно-транспортна пригода. Люди не постраждали, проте транспортні засоби зазнали механічних ушкоджень.

Про це повідомили у патрульній поліції Запорізької області.

Причиною ДТП стало те, що водій авто Mitsubishi Lancer перевищив швидкість руху і не дотримався безпечної дистанції. Через це він зіткнувся із автомобілем Volkswagen Touareg.

У Запоріжжі сталася ДТП: травмованих немає
Фото: Патрульна поліція Запорізької області

Патрульні склали на водія Mitsubishi протокол за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що призвело до ДТП) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

“Водії, будьте максимально уважні та зосереджені за кермом й неухильно дотримуйтеся правил дорожнього руху!”, – закликали у поліції.

Нагадаємо, нещодавно на перехресті в Олександрівському районі Запоріжжя зіштовхнулися два автомобілі. Один із них не пропустив авто, яке їхало назустріч.

Як ми писали раніше, цього місяця у Запорізькому районі неповнолітні вирішили покататися селом на автомобілі. Під час поїздки один із пасажирів випав з автівки та травмувався. Його госпіталізували до реанімації.