Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » 882-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

882-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

882-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

ЗСУ

Як минув 882-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрали головні новини для Запоріжжя та області за сьогодні.

  • За останні три тижні в Запорізькій області кількість російських військових збільшилася на 2 тисячі. Наразі в регіоні перебуває близько 90 тисяч військових РФ.
  • У пункті пропуску «Краківець» прикордонники Львівського загону затримали мешканця Запоріжжя, який намагався перетнути кордон разом із колишньою дружиною та своєю новою дружиною.
  • На Олімпійські ігри, які цьогоріч відбудуться у Парижі, відправили двох спортсменів від Запорізької області. 

Участь у змаганнях візьмуть заслужений майстер спорту України з греко – римської боротьби Парвіз Насібов та майстер спорту міжнародного класу зі стрибків у воду Вікторія Кесарь.

  • Цього року в Запоріжжі прийняли 114 позитивних рішень на отримання грантів по програмах “Власна справа” та “Грант для ветеранів та їх подружжя”. Це підтримає українську економіку та створить нові робочі місця.
  • 28-річний Артем Ткаченко загинув 8 квітня 2024 року під час артилерійського обстрілу. Нещодавно в його рідному селищі Кам’яне Запорізького району відкрили пам’ятний знак.
  • Запорізький регіон буде повністю забезпечений зерном.

Цього року сільськогосподарські підприємства Запорізької області почали збирати врожай на один тиждень раніше. Вже скосили 94% засіяних полів. 

  • Сьогодні, 24 липня, стало відомо, що керівника Запорізького протипухлинного центру звільнили. Очільник ЗОВА Іван Федоров назвав причиною ситуація з резервним живленням у лікарнях.
  • Сьогодні, 24 липня, екологи зафіксували стихійне сміттєзвалище у Запоріжжі по проспекту Соборному, а саме – біля будинку № 200.
  • У Запоріжжі відбулася пресконференція, присвячена підготовці до опалювального сезону 2024-2025 років. На заході були представлені ключові показники та плани щодо забезпечення теплом мешканців міста.
  • Нещодавно у Запоріжжі з’явився новий патріотичний малюнок. Його створили для ГО “Автомобільний клуб Запоріжжя402”, який знаходиться у Шевченківському районі міста.