Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Росіяни продовжують наземні атаки на заході Запорізької області: карта

Росіяни продовжують наземні атаки на заході Запорізької області: карта

Росіяни продовжують наземні атаки на заході Запорізької області: карта

Російський військовий. Ілюстративне фото/Российский военный. Иллюстративное фото

Російські війська продовжують намагатися утримати передові позиції та убезпечити тилові райони від українських ударів на заході Запорізької області.

Про це повідомляє ISW.

Росіяни продовжують наземні атаки на заході Запорізької області
Карта: ISW

24 липня росіяни продовжили наземні атаки на північний схід від Роботиного, поблизу Малої Токмачки, проте підтверджених змін на лінії фронту не зафіксовано.

Нагадаємо, 22 липня в західній частині Запорізької області тривали позиційні бої, але підтверджених змін на лінії фронту зафіксовано не було.

Підрозділи російського спеціального підрозділу “Валькірія” (4-а військова база, 58-а загальновійськова армія, Південний військовий окру, як повідомляється, діють поблизу Кам’янська. Підрозділи російського 247-го повітряно-десантного полку (ВДВ) (7-а дивізія ВДВ), як повідомляється, продовжують діяти поблизу Вербового.

За останні три тижні в Запорізькій області кількість російських військових збільшилася на 2 тисячі. Наразі в регіоні перебуває близько 90 тисяч військових РФ.