Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » ДТП » У Запоріжжі водій збив пішохода і втік з місця події: постраждалого госпіталізували

У Запоріжжі водій збив пішохода і втік з місця події: постраждалого госпіталізували

У Запоріжжі водій збив пішохода і втік з місця події: постраждалого госпіталізували

Фото ГУНП у Запорізькій області/Фото ГУНП в Запорожской области

У Хортицькому районі Запоріжжя на нерегульованому пішохідному переході водій збив чоловіка і зник з місця події.

Про це повідомляє ГУНП у Запорізькій області.

23 липня о 21:40 водій мотоцикла, рухаючись круговим перехрестям від проспекту Ювілейного в бік вулиці Запорізького Козацтва, збив 62-річного чоловіка і, не зупиняючись, втік у невідомому напрямку. Постраждалий отримав численні травми і був госпіталізований у тяжкому стані.

Зараз тривають заходи щодо встановлення особи водія та транспортного засобу, який був причетний до ДТП.

Свідків або очевидців події просять звертатися за номером 102.

Нагадаємо, 23 липня на Прибережній автомагістралі Запоріжжя сталася дорожно-транспортна пригода. Люди не постраждали, проте транспортні засоби зазнали механічних ушкоджень.

Причиною ДТП стало те, що водій авто Mitsubishi Lancer перевищив швидкість руху і не дотримався безпечної дистанції. Через це він зіткнувся із автомобілем Volkswagen Touareg.