Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Запорізька область зібрала 465 мільйонів гривень земельного податку

Запорізька область зібрала 465 мільйонів гривень земельного податку

Запорізька область зібрала 465 мільйонів гривень земельного податку

Фото: ДПС


У Запорізькій області до місцевих бюджетів за пів року надійшло 465 мільйонів гривень земельного податку. Найбільше сплатили суб’єкти господарювання.

Про це повідомляє ДПС у Запорізькій області


Упродовж червня запорізькі власники і орендарі земель сплатили понад 82 мільйони гривень. Суб’єкти господарювання-юридичні особи перерахували 75 мільйонів гривень, фізичні особи – 7 мільйонів гривень.

В цілому, за першу половину 2024 року суб’єкти господарювання сплатили 436 мільйонів гривень, а фізичні особи – 29 мільйонів гривень. 


Раніше Inform.zp.ua писав, що цього року сільськогосподарські підприємства Запорізької області почали збирати врожай на один тиждень раніше. Вже скосили 94% засіяних полів. Майже вся техніка аграрних підприємств зараз працює на полях Запорізької області.