Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » На базі відпочинку в Запоріжжі відбувся замах на вбивство: деталі

На базі відпочинку в Запоріжжі відбувся замах на вбивство: деталі

На базі відпочинку в Запоріжжі відбувся замах на вбивство: деталі

Фото: поліція Запорізької області

23 липня на території однієї із баз відпочинку запоріжець вистрілив у двох чоловіків. В Запоріжжі та області вводили спеціальну поліцейську операцію «Перехват».

Про це повідомили в поліції Запорізької області.

Серед відпочивальників виник конфлікт. 27-річний запоріжець вистрілив з пістолета у двох чоловіків та втік на автомобілі.

“Потерпілих у тяжкому стані госпіталізували. Правоохоронці розшукали зловмисника та повідомили йому про підозру”, – зазначили в поліції.

Правоохоронці під час розшуку порушника вводили операцію «Перехват». Поліцейські знайшли та вилучили автомобіль фігуранта та пістолет, який він закопав у лісосмузі. У квартирі затриманого правоохоронці провели обшук та вилучили понад 1200 капсулів набоїв, предмети, схожі на запчастини пістолета, паспорти на пістолети ТТ та ПМ, а також прилад для виготовлення набоїв.

Фото: поліція Запорізької області
Фото: поліція Запорізької області

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні умисного вбивства. Підозрюваного тримають під вартою.