Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі схвалили виплату компенсацій за 19 заявами на понад 730 тис гривень

У Запоріжжі схвалили виплату компенсацій за 19 заявами на понад 730 тис гривень

У Запоріжжі схвалили виплату компенсацій за 19 заявами на понад 730 тис гривень

Программа “єВідновлення”

25 липня на засіданні комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України у Запоріжжі затвердили грошову компенсацію за 19 поданими заявами від людей, чиї домівки постраждали від російських обстрілів.

Про це у телеграмі повідомила в. о. міського голови Регіна Харченко.

Грошова компенсація за 19 поданими заявами в загальному обсязі складає понад 730 тис гривень. Всього комісія погодила 564 заяви на понад 33 млн гривень. По 507 заявах кошти вже нараховані. Це вже 29 млн гривень. 

Виплатами займається держава за програмою єВідновлення.

Подати запит на компенсацію стосовно пошкодженого житла можна через Центри надання адміністративних послуг або «Дію». Перед цим слід ознайомитись з умовами для отримання допомоги у відновленні пошкодженого житла. 

Нагадаємо, у Запоріжжі відбулася пресконференція, присвячена підготовці до опалювального сезону 2024-2025 років. На заході були представлені ключові показники та плани щодо забезпечення теплом мешканців міста.