Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Нова поліцейська станція запрацювала на Запоріжжі

Нова поліцейська станція запрацювала на Запоріжжі

Нова поліцейська станція запрацювала на Запоріжжі

Фото: Головне управління Національної поліції в Запорізькій області

Вчора, 26 липня, у селі Юрківка Запорізької області розпочала роботу поліцейська станція. Вона розташована у будівлі Юрківського старостинського округу.

Про це повідомили у головному управлінні Національної поліції в Запорізькій області.

Надавати допомогу місцевим мешканцям буде поліцейський офіцер громади Дмитро Бєсєдін. Він обслуговуватиме три населені пункти та надаватиме поліцейські послуги майже 4500 громадянам.

На Запоріжжі запрацювала нова поліцейська станція
Фото: Головне управління Національної поліції в Запорізькій області

“Проєкт «Поліцейський офіцер громади» є важливим і вкрай необхідним для усіх громад. Питання безпеки кожного громадянина є пріоритетними у роботі поліції загалом та офіцера громади зокрема. Мешканці громади можуть бути впевнені, що поліцейський офіцер завжди на варті їхнього спокою та готовий якнайшвидше прийти на допомогу”, – розповів очільник Головного управління Національної поліції у Запорізькій області Артем Кисько.

Нагадаємо, поліція Запорізької області опублікувала додаткові номери телефонів, за якими можна викликати правоохоронців. Ними можна користуватися у разі перебоїв на спеціальній лінії 102.

Як раніше повідомляв Inform.zp.ua, у Запоріжжі шахрайка під виглядом працівниці Соціальних служб та КП “Водоканал” проникає до квартир громадян похилого віку. Особливо обережними потрібно бути мешканцям Дніпровського, Олександрівського та Шевченківського районів міста.