Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Відпочинок » Діти ВПО з Мелітополя можуть безкоштовно відпочити у Хмельницькій області: як зареєструватись

Діти ВПО з Мелітополя можуть безкоштовно відпочити у Хмельницькій області: як зареєструватись

Діти ВПО з Мелітополя можуть безкоштовно відпочити у Хмельницькій області: як зареєструватись

Кам’янець-Подільський. Ілюстративне фото

Діти внутрішньо переміщених осіб віком від 10 до 15 років, які навчаються у мелітопольських школах, можуть поїхати на відпочинок у місто Кам’янець-Подільський Хмельницької області на 14 днів. Це безкоштовно, крім оплати проїзду.

Про це повідомили у телеграм-каналі управління освіти Мелітопольської міськради Запорізької області.

Поїздка відбудеться у другій половині серпня 2024 року. Однак точну дату повідомлять кожному вже після реєстрації. У Кам’янці-Подільському також будуть перебувати вчителі із Мелітополя. Проживання, харчування та екскурсії для дітей безкоштовні. 

Відпочинок організовує благодійний проєкт “Дітям війни”. Мета програми – переміщення дітей із небезпечних регіонів України, їхня соціалізація, оздоровлення та поліпшення психічного стану.

“Західна Україна відома розвиненою рекреаційною, туристичною та розважальною інфраструктурою. Тут є все необхідне для того, щоб зробити українських дітей знову щасливими, спокійними та впевненими у собі”.

Із деталями про проєкт, умови проживання та харчування можна ознайомитися за посиланням. Для реєстрації необхідно заповнити гугл-форму.

Нагадаємо, діти ВПО з міста Енергодара віком 7-11 років, які перебувають на підконтрольній Україні території, мають можливість поїхати на відпочинок в Італію та проживати там у італійських родинах. Поїздки плануються восени, а також на Різдвяні та Великодні свята.

Раніше Inform.zp.ua писав, що внутрішньо переміщені особи Запоріжжя можуть скористатись онлайн-платформою “Україна-це дім”. Завдяки ній в одному місці можна дізнатись про різні програми підтримки.