Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Нацгвардійці взяли у полон чотирьох росіян на Запорізькому напрямку

Нацгвардійці взяли у полон чотирьох росіян на Запорізькому напрямку

Нацгвардійці взяли у полон чотирьох росіян на Запорізькому напрямку

российские оккупанты .Иллюстративное фото

Днями українські військові з Національної гвардії взяли у полон чотирьох росіян в районі населеного пункту Мала Токмачка у Запорізькій області. Останнім часом робити це вдається частіше.

Про це вчора, 3 липня, повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” Дмитро Лиховій в етері телемарафону “Єдині новини”.

За його словами, полоненими виявились окупанти зі складу 2-го десантно-штурмового батальйону 108-го гвардійського окупантського козачого десантно-штурмового полку РФ. Він зазначив, що це не перший випадок, коли росіяни з цього полку потрапляють у полон.

Речник додав, що протягом липня загалом було близько чотирьох полонених на цьому напрямку. Зараз ситуація змінилась і майже щодня у полон беруть по 2-4 росіянина.

“Мабуть, вони трохи активніше атакують, йдуть в ближчий контакт, мають якісь завдання, можливо, щось нарешті зробити з цим Роботинським виступом. Можливо, ідуть ва-банк”, – вважає Дмитро Лиховій.

Раніше ми писали, що військові зі Служби безпеки України знищили тяжку вогнеметну систему ТОС-1А “Солнцепьок” на Запорізькому напрямку. Ця система є “гордістю” росіян та рідкісною ціллю на фронті.