Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » ДТП » Майже 2,5 тисячі ДТП сталося на Запоріжжі від початку року

Майже 2,5 тисячі ДТП сталося на Запоріжжі від початку року

Майже 2,5 тисячі ДТП сталося на Запоріжжі від початку року

Ілюстративне фото

За сім місяців поточного року у Запорізькій області сталося 2474 дорожньо-транспортні пригоди. У них загинули 47 людей, ще 5️8️7️ отримали травми різного ступеня тяжкості. 

Про це повідомляє патрульна поліція Запорізької області.

Серед основних причин ДТП на Запоріжжі виокремлюють такі: 

  • порушення правил маневрування; 
  • перевищення безпечної швидкості; 
  • порушення правил проїзду перехресть; 
  • порушення правил проїзду пішохідних переходів; 
  • керування транспортним засобом в нетверезому стані;
  • недотримання безпечної дистанції.

“Ми вкотре наголошуємо, що неухильне дотримання  правил дорожнього руху вбереже життя! Кермуйте відповідально!”, – нагадують у поліції.

Нагадаємо, днями у Дніпровському районі Запоріжжя встановили новий світлофор. Він знаходиться на перехресті вулиці Антона Незоли (яка раніше мала назву Таганська) та вулиці Михайлова. До цього там відремонтували дорогу на площі 2400 квадратних метрів.

Раніше Inform.zp.ua повідомляв, що у Запоріжжі інспектори помітили транспортний засіб, водій якого робив маневри на дорозі. Виявилось, що чоловік був без водійського посвідчення і кількість алкоголю в його організмі перевищувала норму у 10 разів. Також у нього знайшли речовини, схожі на наркотичні. Поліцейські склали протокол.