Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Бердянську українські військові знищили ворожий комплекс С-300

У Бердянську українські військові знищили ворожий комплекс С-300

У Бердянську українські військові знищили ворожий комплекс С-300

Знищення системи російського ППО. Фото: соцмережі

У тимчасово окупованому Бердянську українські воїни ССО знищили ворожий зенітно-ракетний комплекс С-300. Операція проводилася тиждень тому.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань, з посиланням на власні джерела.

За допомогою БпЛА українські військові змогли відстежити ППО росіян. Влучання відбулося на заході окупованого Бердянська, між мікрорайонами “Макортами” та “8 березня”. Відстань від лінії фронту склала більш ніж 100 кілометрів.

Місце влучання по комплексу С-300 у Бердянську. Фото: Google Street View, супутник Sentinel-2

На місці удару виникла пожежа, яка охопила близько 36 гектарів степу.

Як зазначають в ЦЖР, про місцезнаходження С-300 на цій ділянці було відомо з початку окупації Бердянська. Ворог розташував зенітно-ракетний комплекс у с. Новопетрівка, щоб прикрити свій воєнний полігон від українських ударів.

Читайте також: 

Нацгвардійці взяли у полон чотирьох росіян на Запорізькому напрямку

На Запорізькому напрямку військові спалили російський “Солнцепьок” (ВІДЕО)